26 – 28 august 2011 la Baia Mare, în Piața Millenium – A șaptea întâlnire internațională a ”Broscuțelor” și a altor vehicule clasice – Raliul ”Carpați Retro”!

Într-un muzeu al secolului 20, probabil că ar fi pusă în prim plan. O bijuterie tehnică cu forme inspirate din natură; cu o istorie ce debutează într-o epocă tumultuoasă, creatoare apoi de tradiție și reclamă … Comparată cu un Trabant, pare să fie un adevărat iaht numai bun pentru o croazieră prin lumea întreagă. Confortabilă, lejeră, puternică și deloc apatică în acustica și estetica urbană, în zilele noastre o vedem tot mai rar, cândva părea o adevărată vedetă a străzilor Europei: ”Broscuța” sau ”Buburuza” Volkswagen Kafer.

Muzeul de Mineralogie Baia Mare salută și susține întâlnirea vehiculelor clasice, expoziția din Piața Millenium și Raliul Carpați Retro (ediția a XII-a) cu desfășurare în Baia Mare și împrejurimi, în perioada 26-28 august 2011, în organizarea Retroclub Românai și Kafer Club Baia Mare, la care vor participa cele mai prețioase piese tehnologice de acest fel din România și din întreaga Europă. Colecționarii care dețin asemenea mașini de epocă investesc pasiune, timp și resurse financiare considerabile pentru a întreține aceste vehicule maiestuoase, expresii vii și funcționale ale altor epoci, când erau în vogă și păreau loc comun sau dictau trendul.

Mai multe informații: http://vw-kafer-club-baiamare.blogspot.com/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *