Drumeție la Creasta Cocoșului!

IMG_20230605_141814Dragi prieteni ai naturii,

Sâmbătă, pe 8 iunie 2024, sărbătorim Ziua Mondială a Mediului, un moment de importanță globală, consacrat anual la data de 5 iunie. Cu această ocazie, Muzeul Județean de Mineralogie „Victor Gorduza” Baia Mare, în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, Societatea Geologică a României, Societatea de Geografie a României – Filiala Maramureș, Asociația EcoLogic și Clubul de Turism Creasta Cocoșului, vă invită să vă alăturați unei experiențe de neuitat, în frumoasa arie naturală protejată Creasta Cocoșului.

Plecarea este programată pentru ora 09:00, din fața Sălii Sporturilor „Lascăr Pană”. Un autobuz, pus la dispoziție de către organizatori, va fi acolo pentru a vă transporta. Pentru cei care preferă să vină cu mașina, vă așteptăm să vă alăturați grupului, la ora 09:30, de la Hanul din Pasul Gutâi.

Pentru a vă bucura pe deplin de experiența montană, vă rugăm să veniți pregătiți având echipamentul adecvat, inclusiv bocanci, îmbrăcăminte potrivită pentru munte, o pelerină de ploaie și suficientă apă și mâncare pentru prânz.

În cazul în care vremea se anunță capricioasă, vă rugăm să verificați website-ul Muzeului de Mineralogie, în data de 7 iunie. Dacă condițiile meteo nu vor fi favorabile, drumeția din 8 iunie va fi reprogramată.

Așteptăm cu nerăbdare să petrecem împreună o zi minunată în mijlocul naturii!

One thought on “Drumeție la Creasta Cocoșului!

  1. Pingback: Ziua Mondială a Mediului, celebrată sâmbătă pe Creasta Cocoșului | eZiarultău

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *